Genomineerden 2018

De jury van de Drentse Onderneming van het Jaar heeft de namen bekend gemaakt van de ondernemingen die genomineerd zijn voor de editie van 2018. Op basis van diverse criteria zijn daarmee de 78 inzendingen teruggebracht naar tien deelnemers. De genomineerden zijn in alfabetische volgorde:

De Bonte Wever
Assen

Dijk Natural Collections
Coevorden

Kumoweld
Assen

NewComm IT
Assen

New Nexus
Tynaarlo

Proxcys BV
Nieuw-Amsterdam

Ultraware
Assen

VDH Products BV
Roden

Vepa Project Furniture
Hoogeveen

VascoGames*
Emmen

Voorzitter van de jury Eric Zwart benadrukt het toenemende succes en de kracht van de prijs: “Dit jaar is het derde jaar dat we in de huidige opzet werken. En ook dit jaar hebben we weer veel aanmeldingen gekregen. Het is mooi om te zien dat de formule werkt en dat er in Drenthe zo veel bedrijvigheid is. De titel Drentse Onderneming van het jaar is inmiddels echt een begrip geworden”.

Nominatiebijeenkomst & finale
Op donderdag 4 oktober zal de nominatiebijeenkomst plaatsvinden. Hier krijgen de genomineerden de gelegenheid om zich te presenteren  en te benadrukken waarom juist zij door moeten gaan naar de finale. Mede op basis van deze pitchpresentaties selecteert de jury vervolgens drie finalisten die doorgaan naar de finale op donderdag 15 november in het Atlas Theater in Emmen.

*VascoGames uit Emmen heeft zich teruggetrokken uit de competitie Drentse Onderneming van het Jaar, als gevolg van tijdgebrek. “Wij zijn zo druk bezig met het opstarten van een nieuw bedrijf, naast mijn huidige bedrijven, dat er op dit moment gewoon geen tijd meer overblijft”, licht CEO Vasco Rouw zijn beslissing toe. “Door de onverwachte kansen die zich nu aandienen, moeten we helaas snel prioriteiten stellen. Ik wens de overige genomineerden veel succes toe!”

Sponsoren