Avitec winnaar – 2019

Avitec wint Drentse Onderneming van het Jaar 2019

Avitec uit Nieuw-Buinen is gekozen tot Drentse Onderneming van het Jaar 2019. Dat werd 21 november 2019 bekendgemaakt in Theater De Tamboer in Hoogeveen.

Drentse projecten
De aannemers van Avitec zijn betrokken bij veel projecten in Drenthe. Zo werken ze aan de Altingerhof in Beilen en de herinrichting van het Willinkplein in Emmen. Eerder werkten ze aan de aanleg van wegen over de VAM-berg en de aanleg van het Raadhuisplein in Emmen. Avitec werkt volledig circulair.
In de finale versloeg Avitec het Coevorder over- en opslagbedrijf Graaco en SEM productions uit Meppel, dat gespecialiseerd is in licht- en geluidtechniek.

Opvolger van VEPA
Avitec volgt kantoormeubelfabrikant VEPA uit Hoogeveen op als Drentse Onderneming van het Jaar. Eerder wonnen Resato uit Assen, De Groot Installatiegroep uit Emmen en het ook in Nieuw-Buinen gevestigde Royal Goedewaagen.

Avitec
Avitec bestaat uit: Avitec advies & techniek, Avitec infra & milieu, Avitec service, Avitec bouw en Avitec rioolservice. Daarnaast zijn er de zusterondernemingen B&M groenvoorziening, Milieu+ en Green-Invest Drenthe. Daarmee werken ze volledig circulair. B&M groenvoorziening biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om via stage en leertrajecten terug te keren in het arbeidsproces. Bijzonder duurzaam.

Aftermovie 2019