Kick-off DOVHJ 2023

Persbericht – De verkiezing Drentse Onderneming van het Jaar 2023 is geopend!

Zoektocht naar dé Drentse Onderneming van het Jaar is weer gestart!

De titel ‘Drentse Onderneming van het Jaar’ is elke jaar weer voor een succesvolle Drentse onderneming en tevens een waardering voor de vele ondernemingen in de provincie. De prijs waardeert, stimuleert en verbind ondernemingen om een sterk en bloeiend ondernemersklimaat te realiseren. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar dat prachtige, innovatief en succesvolle bedrijf dat die titel een jaar lang mag dragen.

Gezocht: dé Drentse Onderneming van het Jaar 2023
Kent u een bijzondere en succesvolle onderneming? Meld deze dan voor 7 april aan via onze website: www.drentseondernemingvanhetjaar.nl. Natuurlijk mag je ook je eigen organisatie opgeven!

Criteria en nominatie

Om de Drentse Onderneming van het Jaar te worden, moet een onderneming ten minste 5 jaar bestaan en minimaal 10 medewerkers in dienst hebben. De jury inventariseert alle aanmeldingen en beoordeelt deze op resultaten, innovatiekracht, personeelsbeleid, duurzaamheid en strategische visie. Er worden 10 bedrijven geselecteerd voor de nominatiebijeenkomst op 6 juli 2023. Tijdens deze bijeenkomst gaan de genomineerden de strijd met elkaar aan voor een felbegeerde plek in de finale op 19 oktober 2023.

Belangrijke data

De volgende data staan voor dit jaar genoteerd. Zet u ze ook in de agenda?
INSCHRIJVING GEOPEND | 9 FEBRUARI – 6 APRIL
NOMINATIEBIJEENKOMST | 6 JULI 2023 
FINALEAVOND | 19 OKTOBER 2023