Persbericht | Finalisten Drentse Onderneming van het Jaar 2021 bekend!

Finalisten Drentse Onderneming van het Jaar 2021 bekend!

Vanavond zijn door de Jury de drie finalisten voor de Drentse Onderneming van het Jaar 2021 bekend gemaakt. Dat zijn Fuhler Loon en Verhuur BV uit Emmen, Pandriks Group uit Meppel en Olba BV uit Coevorden.

Uit een selectie van bijna 100 Drentse ondernemingen waren acht bedrijven genomineerd voor De Drentse Onderneming van het Jaar 2021. Op het Drenthe College in Assen hebben de genomineerden een pitch gedaan over hun bedrijf en lieten zien waarom juist zij in aanmerking komen voor de finale.

Het evenement was zowel fysiek als via een livestream te volgen waardoor er meer kijkers dan ooit waren. Het werd een avond vol inspiratie en ontmoetingen en een prachtige inkijk in deze excellente bedrijven. Natuurlijk kwamen thema’s als ondernemerschap, duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen voorbij. Die zijn niet meer weg te denken in de moderne onderneming. De jury stond voor een uitdagende taak. Juryvoorzitter Ludo Mennes; “Alle ondernemingen die hier staan behoren tot de top van Drenthe. De finalisten steken er net iets bovenuit. Dat was geen makkelijke beslissing”.

Op woensdag 24 november vindt de finale plaats in Schouwburg Ogterop in Meppel. Ook dat beloofd weer een mooi evenement te worden met een boeiende strijd tussen de drie prachtige finalisten.  Voorzitter van de Stichting Drentse Onderneming van het jaar, Martin Schoonheim; “Ik kijk uit naar de finale en ben nu al trots op de prachtige bedrijven die we dit jaar beter hebben leren kennen. De prijs is een waardevolle bijdrage aan het ondernemerschap in Drenthe”.

Over de Drentse Onderneming van het Jaar

De Stichting Drentse Onderneming van het jaar organiseert al ruim 15 jaar de uitreiking van deze juryprijs. De doelstelling is om goed ondernemerschap in de schijnwerpers te zetten en zo bij te dragen aan de economische ontwikkeling van Drenthe. Bestuur en Jury bestaan uit Ondernemers en bestuurders die zich inzetten van ondernemerschap in onze provincie.