Kick-off DOVHJ 2022

Kick-off DOVHJ 2022

Donderdag 17 maart is het zover: dé kick-off van de Drentse Onderneming van het Jaar 2022. Het moment waarop de inschrijvingen voor deze jaarlijkse verkiezing wordt opengesteld.

Deze online meeting staat in het teken van het belang van de verkiezing van dé Drentse Onderneming van het Jaar, toegelicht door de heer Henk Brink, gedeputeerde van de Provincie Drenthe en erevoorzitter van de jury van deze prijs. Ook de winnaar van 2021, Bert Fuhler van Fuhler Loon en Verhuur BV uit Emmen doet zijn verhaal over de betekenis van deze verkiezing voor hun onderneming én voor Drenthe. En wij vertellen u meer over onze plannen voor dit jaar, maar ook met de blik naar de toekomst. Het is een interactieve bijeenkomst waarbij wij u graag de mogelijkheid bieden actief deel te nemen!

Wilt u erbij zijn?

Datum: donderdag 17 maart 2022
Tijdstip: 19.30-20.30u
Digitaal: online

Uw aanmelding zien wij graag tegemoet via info@drentseondernemingvanhetjaar.nl. In de week van de kick-off ontvangt u van ons de link voor de livestream.

De weken na de kick-off

De weken na de kick-off staan in het teken van het oproepen van de ondernemers om zich aan te melden voor de nominatieronde. Hierbij maken wij gebruik van de verschillende social mediakanalen, maar ook u speelt hierin een belangrijke rol.

De data voor dit jaar staan genoteerd. Zet u ze ook in de agenda?

  • Nominatiebijeenkomst, 5 juli 2022. Locatie: onbekend.
  • Finaleavond, 6 oktober 2022. Locatie: Atlas Theater in Emmen.

Graag ontmoeten wij u 17 maart a.s. online. Om samen weer onze Drentse ondernemers te steunen en hen aan te moedigen in hun ondernemerschap. Samen trots op ondernemend Drenthe.